Kopen

Er is ontzettend veel te koop. De regering vraagt steeds meer van u als particulier. De lat van zelfredzaamheid wordt steeds hoger gelegd. Dat betekent dat u veel zelf moet uitzoeken. Tijdens die zoektocht moet u tal van keuzes te maken. Keuzes die uiteindelijk bepalen welke oplossing wordt geboden. Keuzes waarvan niet altijd de gevolgen zijn te overzien. Bijvoorbeeld: als u een keuze maakt op basis van prijs kan het best zijn dat de geboden oplossing niet aansluit bij uw verwachting.

DE OMPERT Medical Support helpt u bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we door u relevante informatie te bieden via een toegankelijke website en door open te staan voor een persoonlijk gesprek via telefoon of face-to-face. Tijdens deze gesprekken gaat u samen met de medewerker op zoek naar uw eisen- en wensenpakket voor uw mobiliteitsvraag. Samen selecteren we uit het enorme scala aan mogelijkheden de meest optimale oplossing voor u.

Wij vinden dat vanuit een goede relatie en met kwaliteit als uitgangspunt de keuzes gemaakt moeten worden. Uiteraard rekening houdend met uw budget. We hebben tenslotte een gezamenlijk doel: uw tevredenheid.

Bekijk ons assortiment via deze LINK. U wordt dan doorverwezen naar onze webshop, alle producten die u daar aantreft, kunt u ook life bewonderen in onze showroom. Maak gerust een afspraak om een bezoek aan onze showroom te maken.