Home

sxc - 1407410_cute_girl[1]

Door veranderingen in wet- en regelgeving en regeringsbeleid wordt zorg voor mensen steeds duurder. Dat geldt zeker voor mensen die kampen met een mobiliteitsproblematiek.

Binnen Nederland wordt de lat van zelfredzaamheid steeds hoger gelegd. Zo moet u meer zelf uitzoeken en inkopen. Er zijn echter veel aanbieders op de markt. Aan u om door de bomen het bos te blijven zien. Wat laat u het zwaarste wegen: de betaalbaarheid van een hulpmiddel of de kwaliteit? Het eeuwenoude spreekwoord luidt niet voor niets ‘goedkoop is duurkoop’. U kunt bijvoorbeeld heel voordelig een scootmobiel aanschaffen, maar wat heeft u er aan als na aanschaf blijkt dat de accu een boodschappenrit niet volhoudt en u dus halverwege stil komt te staan? Zo zijn er tal van voorbeelden.

DE OMPERT Medical Support ondersteunt u bij het beantwoorden van uw mobiliteitsvraagstuk. Deze website geeft u ongetwijfeld al vele antwoorden. Welke oplossing voor u het beste is, kunt u ook bespreken met onze medewerkers per mail, telefoon of op ons kantoor. Voor contactgegevens kijkt u onder CONTACT of klikt u op deze link.

Het verkrijgen van de juiste hulpmiddelen mag niet uw leven bepalen. Ontdek wat DE OMPERT Medical Support voor u kan betekenen. Wij ontzorgen al ruim 30 jaar mensen en organisaties bij het vinden van de juiste hulpmiddelen. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk, zo brengen we klanteis, wens en (beschikbaar)budget optimaal bij elkaar.
Dat is wat wij doen. Dat is waar we ervaring hebben. Werk met ons samen zodat ook u kan ervaren wat het betekent om samen te staan voor uw mobiliteit en een zorg minder te hebben.