DE OMPERT Medical Support B.V.

De plannen van de regering zorgen voor druk op de budgetten. Het verstrekkingenbeleid verandert: de eigen bijdrage wordt steeds hoger en organisaties en instanties worden eerder gekort op budgetten dan dat er extra budget beschikbaar wordt gesteld.

DE OMPERT Medical Support heeft bewust gekozen om de organisatie compact en flexibel te houden. Dit betekent dat we sinds de oprichting in 1983 adequaat kunnen blijven inspelen op de behoeften van onze partners.
De kernwaarde van ons bedrijf is de kwaliteit van product en dienstverlening. Bedrijfsvoering gericht op samenwerking waarbij continuïteit uitgangspunt is. Wij laten ons graag afrekenen op onze dienstverlening. Dat maakt dat we kiezen voor dialoog en meedenken met de wensen en eisen van de opdrachtgever en diens klanten.

De constante veranderingen in beleid, wet- en regelgeving hebben grote impact op de vraag die opdrachtgevers aan ons stellen. Zoals gezegd is wendbaarheid en flexibiliteit noodzakelijk om tijdig in te spelen op al die veranderingen.

rolstoel-basketbalMet DE OMPERT Medical Support heeft u een partner die samen met u bekijkt op welke wijze uw vraag beantwoord kan worden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid van mobiliteitshulpmiddelen. Zo bieden wij al onze producten te koop of te huur aan. Bij verhuur is beschikbaarheid over het jaar gegarandeerd. Ook is er ruimte in het huurcontract om tijdelijk meer van een product af te nemen, bijvoorbeeld als u een evenement heeft waar extra hulpmiddelen nodig zijn.

Door onze eigen Service & Onderhoudsdienst heeft onze partner altijd de beschikking over kwalitatieve goede hulpmiddelen. Het totaalpakket van DE OMPERT Medical Support helpt u met het in lijn brengen van uw vraag aan hulpmiddelen in tijd en kwaliteit. Daarmee creëert u budgetzekerheid en rust in uw bedrijfsvoering voor dit onderdeel.

.