Voor (w)elke situatie

De behoefte aan mobiliteitshulpmiddelen kan per organisatie of instelling door het jaar heen verschillen. Daarbij wil men geen klanten teleurstellen. Voldoende beschikbaarheid van hulpmiddelen is de uitdaging waar DE OMPERT Medical Support u bij van dienst kan zijn. Door op uw bedrijfsvoering afgestemd maatwerk heeft u een zorg minder. Wij verhuren alle zorg- en mobiliteitsproducten.

Voorbeelden

.

.

Ziekenhuis / Zorginstelling

Als ziekenhuis / zorginstelling wilt u een totaalpakket afnemen. Naast rolstoelen, krukken, bedden etc. wilt u misschien ook badhulpmiddelen, tilhulpmiddelen, trippelstoelen etc.
DE OMPERT Medical Support beschikt over een groot netwerk van vaste leveranciers en kan het complete spectrum voorzien. Natuurlijk zijn er afspraken te maken speciaal voor uw vraag. Maak een afspraak of klik op onderstaande link voor een snelle offerte aanvraag.

Evenementen, beursgebouwen, etc.

Als organisator van evenementen houdt u rekening met alle mogelijke doelgroepen. Iedereen wilt u van dienst zijn met uw evenement, concert of beurs. Daarmee is de vraag naar hulpmiddelen er één die u bij ons kwijt kunt. Uitgangspunt is: Adhoc leveringen. Gedurende het evenement heeft u ongetwijfeld meer nodig dan op andere dagen; Of just-in-time leveringen. Het overkomt u dat er onverwachts een grote groep mensen is met een vraag naar mobiliteitshulpmiddelen. Nee verkopen is geen optie, dus u zoekt contact met DE OMPERT Medical Support en we leveren direct uit tegen gegarandeerd de laagste prijs! Bel (0314-652033) of mail ons (info@deompert.nl) voor een snelle prijsopgaaf.

 Direct uitleveren tegen gegarandeerd de laagste prijs!

 

.

.

Musea, attractie- en pretparken, publieke ruimtes, etc.

U heeft per jaar rond 10 rolstoelen nodig en bij gelegenheid heeft u 50 extra rolstoelen nodig. Een oplossing is dat u continue 10 rolstoelen van ons huurt inclusief onderhoud en vervanging zodat u altijd over een goede basis beschikt. Voor de 50 incidentele rolstoelen verhogen we voor de benodigde periode het aantal rolstoelen. We leveren deze altijd uit conform de just in time afspraken van DE OMPERT Medical Support.

Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen uit onze praktijk. Kern is dat geen van de vragen standaard is en er dus ook maatwerkoplossingen zijn. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw mobiliteitshulpmiddelen.

 

 

 

 

.