Particulier

Zakelijk

Webshop

Over ons

Mooi

Posted on March 1, 2014

Ruim 7000 mensen hebben de tuinbeurs in Ulft bezocht.

Ruim 7000 mensen langs onze stand. FANTASTISCH zoveel interesse in ons bedrijf, in ons product en onze dienstverlening.

Fantastische ervaring voor ons zelf. Het opbouwen en vormgeven van de stand. Het doormaken en beleven van de beurs zelf. En bezoekers uitleggen waarom wij hier aan deelnemen. Welke doelgroep is dat dan. Juist deze doelgroep die hier loopt.

Nee niet iedereen heeft hulpmiddelen nodig. En Nee niet alleen ouderen hebben onze hulpmiddelen nodig. Wat iedereen gemeen heeft die dag is de interesse in tuinen en alles wat daar omheen speelt aan tuinhuisjes, pergola’s terrasverwarming en ga zo maar door.

Na deze beurs is er nog een gezamenlijke interesse ontstaan namelijk de beschikbaarheid van hulpmiddelen. Voor zichzelf voor de ouders, voor kennissen en vrienden. Een aantal van de 7000 bezoekers weet dat er wanneer zij hulpmiddelen nodig hebben zij zich kunnen wenden tot DE OMPERT Medical Support uit Azewijn. En dat is……

MOOI !