Particulier

Zakelijk

Webshop

Over ons

Rollators goed en goedkoop de oplossing voor mobiliteitsproblemen

Posted on February 3, 2014

Rollators zijn er in vele soorten en maten. Welke rollator voor u het best is, is vaak persoonlijke smaak.  Wij stellen u in de gelegenheid om die keuze te maken door verschillende prijs niveaus en rollators voor verschillende situaties aan te bieden. Uiteraard kunt u ons ook bellen, mailen of bezoeken om uw specifieke vraag te beantwoord te krijgen.

button-webshop

De Quatro rollator is onze meest verkochte rollator. Hij is ook bij VARA’s KASSA als beste uit de test van tien rollators gekomen.  De Quatro rollator is gemakkelijk in gebruik, degelijk en allround inzetbaar. Zo kunt u er buitenshuis gemakkelijk uw boodschappen in kwijt en kunt u binnenshuis de versnaperingen rondbrengen. Met deze rollator bent u niet afhankelijk van anderen. De Quatro is per direct leverbaar in de kleuren zilver en blauw en kost bij ons slechts €69,-. Klik op de link om meer informatie over deze rollator te krijgen: http://www.deompertwebshop.nl/a-29587164/rollators/quatro-rollator-blauw/

Uiteraard hebben we ook de beschikking over lichtgewicht rollators, kleine, vier-, drie en twee wiel rollators. Verstelbaar en in diverse kleuren.  Kortom voor iedereen en elke situatie hebben wij een rollator. Kijk voor alle rollators op onze webshop www.deompertwebshop.nl

portal_webshop