Particulier

Zakelijk

Webshop

Over ons

Over ons

portal-about-us

DE OMPERT Medical Support, al 30 jaar een begrip in zorg en mobiliteit!

 

Als mens streven we naar een zo lang mogelijke deelname aan de maatschappij. Voor een groot deel van ons leven is deze doelstelling vanzelfsprekend. Je beoefent sport, gaat naar pretparken en wandelt met (klein)kinderen in de dierentuin. Allemaal activiteiten die ons plezier geven en bijdragen aan kwaliteit van leven.

Dat is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als gevolg van een ongeluk, ziekte of ouderdom kunnen mensen mobiliteitsproblemen krijgen. Dat op zich is al lastig. DE OMPERT Medical Support ondersteunt mensen met mobiliteitsproblemen, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over hun mobiliteitsprobleem maar zich kunnen focussen op deelname aan de maatschappij.

Mensen moeten de laatste jaren steeds meer zelf regelen. Sinds januari 2013 dienen mensen steeds meer in detail de eigen zorgvraag beantwoorden. Daarbij moeten de kosten in toenemende mate ook zelf gedragen worden. Door de huidige crisis zal de lat van zelfredzaamheid steeds hoger worden gelegd. Daarnaast wordt van eenieder gevraagd langer door te werken, hetzij tegen betaling hetzij als vrijwilliger.

DE OMPERT Medical Support biedt mensen, organisaties en instanties een oplossing. Door onze kennis, kunde en netwerk bieden we optimaal uitgebalanceerde maatwerkoplossingen. Zo kunnen organisatie en instanties zich concentreren op hun kerntaak: het bieden van zorg. Daarnaast kunnen mensen zich focussen op andere dingen in het leven. DE OMPERT Medical Support houdt zich immers bezig met uw zorg- en mobiliteitsprobleem.

 

Contact

Heeft u een vraag en/of opmerking? U kunt ons altijd bereiken. Maak een keuze uit de onderstaande opties.

T. (0314) 65 20 33
F. (0314) 65 16 48
E. info@deompert.nl

Heeft u ons dringend nodig, buiten kantoortijden dan kunt u bellen met (06) 53 411 341 of (06) 53 647 020.

Wilt u ons bezoeken? U kunt gebruik maken van onderstaande
adresgegevens en planner.

DE OMPERT Medical Support B.V.
Ompertsestraat 11
7045 AJ AZEWIJN (Gelderland)

Wij zijn in principe geopend van maandag tot en vrijdag van 9:00 u tot 18:00 uur en op zaterdagen van 9:00 uur tot 14:00 uur. Maar aangezien wij een relatief kleine organisatie zijn en wij niet graag zien dat u voor een dichte deur komt, is het altijd goed om een afspraak te maken alvorens u ons bezoekt.
Komen deze tijden u niet uit? Bel gerust, ook buiten deze tijden zijn wij op telefonische afspraak te bezoeken!

Overige bedrijfsgegevens:
BANK:
ING Bank – 655 37 94
IBAN: NL61 INGB 0006 5537 94
BIC: INGBNL2A
BTW (VAT) nr.: NL.85243907.B01
KvK-nummer 57102473