Particulier

Zakelijk

Webshop

Over ons

Beursgang

Posted on March 1, 2014

Op 21, 22 en 23 februari hebben wij weer onze eerste beursgang van 2014 beleefd.

In Ulft in de voormalige DRU fabriek vond de jaarlijkse achterhoekse tuinbeurs plaats. Alles voor in, op en rond de tuin kon daar bekeken worden. Tuinhuisjes, vogelhuisjes, boeken, stoelen, banken, tafels en uiteraard planten werden in grote getalen getoond.

Voor de standhouders was het wel even vreemd om de opbouw van onze stand te zien. Na de gebruikelijke vloerbedekking tegels en de afscheidingswandjes werden daar rolstoelen, postoelen, douchekrukken, rollators en hoog-laag bedden naar binnen gereden.

De bezoekers vonden het minder vreemd en hebben ons in grote aantallen bezocht en vonden het een verrijking van de beurs.

Veel gehoorde uitspraken waren: “Komen jullie uit Azewijn” ; “Voor de prijs hoef je het niet te laten” en “we gaan ervan uit dat we jullie producten voorlopig niet nodig hebben.

INDERDAAD: “zolang mogelijk wegblijven van de hulpmiddelen; maar weet dat ze bestaan en dat wij ze scherp geprijsd in de buurt aanbieden” is het antwoord waar menigeen zich in kon vinden.

Er is veel te koop en in ontwikkeling. Producten worden steeds gemakkelijker en gebruiksvriendelijker. Waardoor u langer onafhankelijk kunt blijven functioneren.

Dit vinden wij erg belangrijk en wij zetten onze kennis en netwerk in om de zekerheid van zelfstandig functioneren bereikbaar te houden voor iedereen. Niet voor niets is onze bedrijfsfilosofie

   Recht op mobiliteit