Particulier

Zakelijk

Webshop

Over ons

Je vindt wat je zoekt…..

Posted on February 3, 2014

 

DE OMPERT Medical Support heeft als doel om een ieder met een zorg- en mobiliteitsvraag te voorzien van een maatwerk antwoord.

 

Hiervoor hebben wij al geruim 30 jaar een samenwerking met de leverancier. In die ruim 30 jaar hebben we menig steentje bijgedragen aan de verbetering van hulpmiddelen.

 

Voor het kunnen beantwoorden van de vragen moet u ook  weten waar u de vraag kunt stellen. Hiervoor hebben we een website, een webshop en kunt u terecht in onze showroom.  Echter wij lopen er tegen aan dat de zoekwoorden die worden ingetoetst voor een en dezelfde product verschillend zijn.

 

Zo wordt een toiletstoel gezocht onder toilet stoel, postoel, po stoel, po-stoel, WCstoel, WCkruk, Pokruk en zo verder.  Hoe dan ook geschreven wij hebben een groot assortiment op dit gebied. Het enige dat u moet weten is www.DE OMPERT.nl voor onze site en webshop.HC_4100