Particulier

Zakelijk

Webshop

Over ons

EXPORT…..

Posted on February 3, 2014

Zorg- en mobiliteit is een onderwerp dat wereldwijd speelt. In Nederland hebben we een groot assortiment van kwalitatief goede producten. In andere landen waar de economische standaard lager ligt, zijn deze producten minder te verkrijgen.

Rolstoelen, looprekken, krukken, po-stoelen, wc-verhogers en rollators zijn de producten die in landen als Ghana, Suriname, Marokko, Roemenië, Bulgarije niet of moeilijk verkrijgbaar zijn. In enkele van deze landen is er geen of nauwelijks elektriciteit beschikbaar. Hierdoor kunnen elektrische rolstoelen, scootmobielen, hoog-laag bedden, ziekenhuisbedden, bloeddrukmeters, elektrische trippelstoelen geen voldoende uitkomst bieden.

De producenten maken steeds luxere en ook veelal meer en meer elektrische producten.  De handbediende producten worden daardoor steeds schaarser. Door deze schaarste worden prijzen ook hoger. Prijzen die genoemde landen niet kunnen betalen.

DE OMPERT Medical Support biedt ook deze groep betaalbare hulpmiddelen en zet haar netwerk in om aan handbediende producten te komen. Het is altijd een goed gevoel als je mensen kunt helpen. Zeker vanuit ons motto dat iedereen RECHT OP MOBILITEIT! heeft geeft het ons iedere keer weer een goed gevoel als er een vrachtwagen vol hulpmiddelen richting het buitenland gaat.

Recht op mobiliteit